Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 08.05.2024, 18:50

Рокитнівська районна бібліотека для дітей


Меню сайту
Розпорядок роботи
МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ТЕБЕ:
З 9.00 до18.00 щодня
Вихідний день:
Субота.
Останній день місяця - санітарний
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 618

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 



Головна » Архів матеріалів

Друзі!

В бібліотеці організовано виставку –хобі «З краплинки скла весь світ веселкою озвався», виробів з бісеру учениці 6-го класу Рокитнівської гімназії Панько Людмили, яка є активною користувачкою бібліотеки.

Школярка представила користувачам бібліотеки свій творчий доробок, який вона виготовила власноруч, підібравши бісеринку до бісеринки. Цей вид рукоділля приносить їй почуття задоволення і душевного спокою. .

 Оцінити красу виробів може кожен бажаючий, навідавшись у районну бібліотеку для дітей.

Тетяна Скаковець.

Переглядів: 438 | Додав: WWWWW_W | Дата: 19.06.2017 | Коментарі (0)

14 червня у бібліотеці було проведено цікавий майстер – клас «Паперові дива». Діти виготовляли вироби технікою модульного оригамі. При допомозі бібліотекаря юні користувачі «підкорювали» аркуші паперу, з яких згодом з’явилися чудові метелики, бантики та інші паперові дива.

Роботи дітей експонуються  на виставці «Творчі роботи читачів районної бібліотеки для дітей», яка привертає увагу маленьких відвідувачів бібліотеки.

Т.Скаковець

 

Переглядів: 681 | Додав: WWWWW_W | Дата: 15.06.2017 | Коментарі (0)

Літні канікули надають дітям безліч вільного часу для відпочинку і розвитку. Літо – час ігор, розваг, свободи у виборі занять, поповнення витрачених сил, відновлення здоров’я. Літо – це найкраща пора, коли діти мають чудову нагоду поринути у світ літератури, познайомитися з творчістю нових для них письменників, відкрити нових героїв, пізнати світ за допомогою книги та отримати насолоду від читання. Бібліотека чекає на своїх користувачів, пропонуючи для них яскраво оформлену виставку - інсталяцію «Літній настрій».

Л. Комзюк

 

 

Переглядів: 381 | Додав: WWWWW_W | Дата: 13.06.2017 | Коментарі (0)

Шановні друзі! Шановні читайлики!

З 1 червня до кінця серпня в районній дитячій бібліотеці діє літня читальня «Літо. Книга. Я - друзі».

Згідно програми літніх читань протягом літа для користувачів – юних читайликів бібліотеки оформлено ігрова та інформаційна зони для спілкування, дозвілля та розваг. Користувачі бібліотеки матимуть змогу познайомитись з романтичним куточком «Книга запрошує на побачення», познайомляться з солодкою «Бібліоцукернею», скринькою добрих побажань.

До послуг дітей – літня ігротека «Читай, думай, грай», бібліогалявина широкого вибору книг в жанрі пригод «Любителям пригодницького жанру», читаючий майданчик «Літо з книгою в руках», літературний фуршет «Райдужне книжкове літо», пізнавальні години, зорепад цікавих книг серій «Життя видатних людей», «Сучасна дитяча проза», майстер-класи «Створи казку власноруч», «Метелики з паперу».

У бібліотечному відеосалоні для бажаючих щоденно демонструватимуться мультфільми, діти зможуть подивитись відеоролики екранізованих казок, відеокліпи, погратись в різноманітні ігри.

Літо – це прекрасна пора, щоб прочитати улюблені книги і познайомитись з новими виданнями.

Запрошуємо всіх до бібліотеки читати, фантазувати, творити на радість собі та іншим.

В.М. Мельник.

Переглядів: 452 | Додав: WWWWW_W | Дата: 13.06.2017 | Коментарі (0)

Друзі!

У літній період у районній бібліотеці для дітей  для користувачів оформлено книжкову виставку – захват « Літня фішка -  читай з друзями книжки!»,   яка допоможе перетворити читання у радість, задоволення, в справжнє свято книжкових відкриттів!

Читаємо з насолодою!

Тетяна Скаковець.

Переглядів: 578 | Додав: WWWWW_W | Дата: 08.06.2017 | Коментарі (0)

1 червня!

З самого ранку на подвір’ї та в приміщенні бібліотеки гамірно та весело. Адже в цей день свято – Міжнародний день захисту дітей. Юних читачів – усміхнених та щасливих, щиро та приязно з святом вітали працівники районної дитячої бібліотеки.

Для них на майданчику бібліотеки була оформлена оригінальна виставка у форматі «Сушка». Цікавим атрибутом самої виставки було те, що крім малюнків, дитячих книг, періодичних видань, які були представлені на даній виставці «посміхалися» бублики, які привертали увагу та веселили дітей, а також смакувались дітьми.

Діти мали змогу на подвір’ї бібліотеки читати та переглядати книги, сидячи за столиками на свіжому повітрі під променями яскравого сонечка, гратися в ігри-знайомства, ігри-пізнавальні, для них діяла виставка-заохочення «Книжковий сад для вас малята».

В приміщенні бібліотеки дітей ознайомили з виставками «Яскравий світ дитячих мрій», «Права твої дитино», які зацікавили дітей оригінальністю самого оформлення та представленням цікавого матеріалу для дитячого розвитку.

Діти прийняли участь у літературній композиції «Я і мої права». Найактивнішими читачами були: Таїса Богданець, Даринка Лісовець, Юля Ковальчук, Олександр Пахнюк, Віта Романишина, Аня Богданець, Анжеліна Ничипорчук, Софія Смик, Юліана Ковальчук, Женя Пахнюк, Толік Ничипорчук, Полінка Гончар.

Протягом дня діти відгадували загадки, приймали участь у цікавих, жартівливих вікторинах та в правових розвагах, розповідали вірші, співали пісень, переглянули слайд-презентацію «Конвенція ООН про права дитини» та прийняли участь у віртуальній подорожі містами України.

А як старанно, з дитячою безпосередністю, присутні діти малювали малюнки по темі «Ми маємо права»…

При кінці свята був проведений флешмоб. Діти скандували: «Рідний край де ми живем, Україною зовем» та випускали в небо кольорові кульки.

Дітей пригощали солодощами. Приємні враження, позитивні емоції від проведеного свята отримали, як діти так і організатори свята.

В. М. Мельник.

 

 

Переглядів: 452 | Додав: WWWWW_W | Дата: 06.06.2017 | Коментарі (0)

З метою розвитку інтересу до читання, бажання слухати, виховувати охайність до книги і надати перші поради, як користуватися бібліотекою у майбутньому, а найголовніше – викликати бажання стати активними читачами 25 травня в районній бібліотеці для дітей було організовано пізнавальну екскурсію під назвою «Запрошуємо у світ книги».

До бібліотеки завітали маленькі гості, учні 1Б класу Рокитнівської гімназії разом із своєю вчителькою Кузьмич Ольгою Вікторівною. Екскурсію провели заступник директора по бібліотечному обслуговуванню дітей Мельник В.М. та бібліотекар Скаковець Т.Є.

Мельник В.М. ознайомила дітей з книжковим фондом бібліотеки, провівши захоплюючу мандрівку книжковими та тематичними виставками, що представлені у відділі обслуговування 1-4 класів, познайомила з правилами користування книгою та бібліотекою, розповіла, що таке читацький формуляр і для чого він потрібен.

Цікавим доповненням екскурсії стала вікторина «Відгадай казкового героя» та аукціон загадок, які провела Скаковець Т.Є.

Діти жваво цікавилися книгами та журналами, читали вірші про Україну, слухали розповіді про хлопчика, який не вмів поводитися з книгою.

В кінці екскурсії було проведено флешмоб: діти всі разом скандува́ли «Ми любимо читати!».

Учні, які побували на екскурсії, мали змогу записатися до бібліотеки і стати нашим читачем. Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від наших маленьких користувачів. 

Тетяна Скаковець.

Переглядів: 458 | Додав: WWWWW_W | Дата: 29.05.2017 | Коментарі (0)

День вишиванки — всеукраїнське свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого одягу.

Дата проведення — щороку в третій четвер травня. Свято є самобутнім і самодостатнім, не прив'язане до жодного державного чи релігійного. В цей день кожен українець має гарну нагоду одягнути вишиванку і прийти в ній на роботу, в школу,  бібліотеку  чи садочок.

Вишиванка вважається оберегом від ьусього лихого, що може статися в людському житті. Вона є символом краси та міцного здоровя,а також щасливої долі.

У цей день у нашій бібліотеці був своєрідний парад найрізноманітніших вишиванок наших читачів Пахнюк Ангеліни, Богданця Олександра, Кузьменюк Надії, Бугайчук Поліни, Рабця Іллі, Кириловця Дмитра. А також для читачів  було оформлено книжково – ілюстративну вистаку «Вишивана моя Україно».

Комзюк Л.

Переглядів: 578 | Додав: WWWWW_W | Дата: 19.05.2017 | Коментарі (0)

Друзі!

Запрошуємо вас ознайомитись з книжковою виставкою «Книги, які читають батьки та діти».

Книга – то надзвичайна річ!   Кожна книга живе своїм особистим життям, і навіть сам автор не знає, яким буде той життєвий шлях.

Сьогодні існує безліч книг, які спочатку писалися для дорослих, але вони стали улюбленими для багатьох дітей і тепер входять до шкільної програми.

Є також книги дитячих авторів, які обожнюють читати дорослі. Такий книжковий мікс не є шкідливим, а, навпаки, приносить безліч гарних емоцій та приємних вражень.

Тож читайте всією родиною, спілкуйтесь, обговорюйте, отримуйте задоволення від книг!

Тетяна Скаковець.

Переглядів: 479 | Додав: WWWWW_W | Дата: 16.05.2017 | Коментарі (0)

День матері в Україні

У травні, коли повертаються до рідного гнізда птахи, оновлюється природа, теплий весняний вітер приносить нам Свято Матері. Воно схоже на ніжну травневу квітку, від якої не хочеться відводити очей. Свято прийшло до нас із забуття, переживши нещадні заборони, й повертає нас душею до давніх традицій, щоб ми вміли проносити крізь усе життя шану до матері.  

11 травня у районній бібліотеці для дітей до Дня матері для користувачів було проведено літературно-пісенний конкурс «Мамо – вічна і кохана!».

Працівники бібліотеки показали читачам презентацію про історію цього свята, розповіли історію однієї пісні «Пісня про рушник». Діти із задоволенням заспівали її караоке.

Кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що. Немає в світі ріднішої і дорожчої людини за рідну маму, тому сотні прислів'їв, віршів склав народ та письменники про неї — Матір!
Вірші про маму читали: Кириловець Дмитро, Богданець Аня, Панько Люда, Логащук Діана, Логащук Ірина, Богданенець  Олександр, Лисицька Дарина, Остапчук Настя.

В кінці свята було проведено флешмоб: діти всі разом скандува́ли «Ми любимо маму!»

Ми від усієї душі вітаємо дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.

Тетяна Скаковець.

 

 

 

 

Переглядів: 404 | Додав: WWWWW_W | Дата: 12.05.2017 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 23 24 25 26 27 ... 36 37 »

Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів

Друзі сайту



Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 ¦ Розробка та дизайн: Іван Соколов
Хостинг від uCoz