Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 06:34

Рокитнівська районна бібліотека для дітей


Меню сайту
Розпорядок роботи
МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ТЕБЕ:
З 9.00 до18.00 щодня
Вихідний день:
Субота.
Останній день місяця - санітарний
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 618

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 



Головна » 2015 » Грудень » 7 » Читаємо всією сім’єю
17:37
Читаємо всією сім’єю

    Можна сказати, що в суспільстві, не зважаючи ні на які обставини  вкоренилася думка : «Сім’я розумна – сім'я читаюча».

    У кожній родині є свої маленькі непорушні традиції, секрети і хвилини радості, які хочеться провести в тісному родинному колі. Серед них – і  сімейні читання.

    Бібліотекарі, спілкуючись з родинами стадник А.Я., Опанасик Г.М., Крупенко М.І., Гордійчук С.М., Ничипорчук К.В., які упродовж багатьох років є користувачами районної бібліотеки для дітей відзначають, що книга в їхніх родинах зайняла почесне місце.

    Для батьків працівники бібліотеки в рекреаційній зоні абонементу «Читаємо всією сім’єю» представили книги, періодичні видання, папки. Зокрема : Башкірова Н. «Ваш малюк – це особистість. 100 практичних порад з виховання дитини», Стід К. «10 помилок добрих батьків : Як Ії уникнути», Сантагостіно П. «Почуття власної гідності у дитини». Цікавими та корисними для батьків стануть періодичні видання «Шкільна бібліотека», «Позакласний час», «Малятко».- сторінка для батьків, «Яблунька» -  пізнавально-ігрове видання для дітей та батьків, «Стежинка» - дитячий християнський журнал, оформлені папки «Поради батькам маленького читача», Пам’ятка для батьків «Як виховувати в дітей інтерес до читання», де знаходяться цікаві підказки для батьків «Ваша дитина і читання», «Як навчити дитину самостійно читати?», «Поради батькам щодо виховання в дітей любові до читання», «Як подружити дитину з книгою». Складені рекомендаційні списки літератури для дітей на теми «Пізнаємо світ з книгою», «Ерудитом стати просто». В бібліотеці для сімейного читання  оформлений куточок експрес-інформації «Книга в дзеркалі сімейного читання»  та  проведена літературно-пізнавальна година «Почуйте серцем голос вашої дитини».

    Книги та періодичні видання допоможуть батькам обрати ексклюзивний підхід до виховання дитини з перших років життя, привчити дитину до роботи з інформацією, знайти відповіді на найпоширеніші питання, що хвилюють батьків, самостійно опанувати нові й дієві методи спілкування з дітьми, почерпнути корисний досвід інших батьків.

В. М. Мельник

Переглядів: 629 | Додав: WWWWW_W | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів

Друзі сайту



Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 ¦ Розробка та дизайн: Іван Соколов
Хостинг від uCoz