Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 23.04.2024, 10:28

Рокитнівська районна бібліотека для дітей


Меню сайту
Розпорядок роботи
МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ТЕБЕ:
З 9.00 до18.00 щодня
Вихідний день:
Субота.
Останній день місяця - санітарний
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 618

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 



Головна » 2020 » Березень » 11

Запрошуємо до районної бібліотеки для дітей

для корисного та цікавого читання книг

пізнавального характеру.

Віра Мельник.

Переглядів: 241 | Додав: WWWWW_W | Дата: 11.03.2020 | Коментарі (0)

Юний друже!

До твоєї уваги нові книги одного автора. Щерба Наталія.

Книги циклу «Часодії», надзвичайно популярні в Україні, Польщі, Чехії, Словаччині. Цей цикл із шести книг, що здобув визнання серед читачів найрізноманітнішого віку і став знаковою подією в сучасній підлітковій літературі, відзначений багатьма нагородами.

В оповіді Наталії Щерби оживає справжнє чарівництво, а час, природа і чари переплітаються в майстерному візерунку, створюючи дивовижні фантастичні світи. У вирі подій опиняється звичайна дівчина-підліток Василина Огнєва, яка відкриває для себе незвіданий часовий світ, де точиться жорстока боротьба за владу над часом. І в цій небезпечній грі розкривається таємниця самої Василини.

Щерба Н.

Часове серце : роман / Наталія Щерба. - X. : ВД «ШКОДА», 2019. — 384 с. -(серія «Часодії»).

Василина разом з іншими володарями семи Часових Ключів знов опиняється на Землі. Їхня мета — дочекатися цвітіння таємничого Пур­пурового Квіту і за його допомогою врятувати Ефлару, часодійний світ, та нашу Землю від зіткнення. Проте в хід подій втручається запеклий ворог часівників Дух Астрагор, який має власні інтереси. Адже тільки він знає, яку таємницю криє в собі Пурпуровий Квіт та яке прокляття тяжіє над ЧорноКлючем, яким володіє Василина.

 

 

 

 

Щерба Н.

Часова вежа : роман / Наталія Щерба. — ВД «ШКОЛА», 2018. — 384 с. — (серія «Часодії»).

Усі ключники мають знайти Часову вежу й повернути час у Роз­колотий замок. Василина ладна зробити все, аби довести своє вміння керувати Часом. Але на її шляху стають її одвічні вороги. І ось Василина знову опиняється сам на сам зі смертельною небезпекою. Чи зможе дів­чинка протистояти Олені, впливовій подрузі свого батька? Чи вдасться їй викрасти часівну стрілу й повернути до життя фею Діану? Чи доведе вона всьому часодійному світу, наскільки сильна в її серці синя іскра? Адже дівчинка ще має вступити до часової школи, пройти карколомні випробування і... знайти ключ до серця найближчого друга.

 

 

 

Щерба Н.

Часове ім'я : роман / Наталія Щерба. — ВД «ШКОЛА, 2018. — 384 с. — (серія «Часодії»).

У книзі «Часове ім'я» продовжується оповідь про неймовірні захопливі та часто небезпечні пригоди в часодійному світі володарки ЧорноКлюча Василини. Ці пригоди змішуються з шаленими переживаннями в її серці: чи буде коли-небудь їхня родина разом? Чи розв’яжуться нарешті непорозуміння з її найближчим другом? У кого ж таки вселиться страшний і підступний Дух Астрагор? Та крім того, на тендітну юну дівчинку чекає участь у перегонах на зорепташці, пошуки Чорної Кімнати, падіння в страшну розщелину Розколотого замку, таємне проникнення в чужий замок, жорстоке покарання. І нарешті головне — здобуття часодійної речі в Чорній Кімнаті.

 

 

 

Щерба Н.

Часограма : роман / Наталія Щерба. — ВД «ШКОЛА», 2019. — 416 с. — (серія «Часодії»).

Часодійний світ хвилюється: Дух Астрагор, ворог ефларських часівників, повернувся в несподіваному образі та прагне помсти. Нортон Огнєв кинув йому виклик, і Василина хоче допомогти батькові. Разом із друзями вона намагається розгадати таємницю іржавого уламка, знайденого в Розколотому замку, вчиться нових часодійних хитрощів і відкриває для себе незвідані таємниці керування Часом. На ключників чекають небезпечні й захопливі пригоди, перші втрати, запекла боротьба та зу­стріч зі справжнім злом. Василина має зробити важкий вибір, розгадати найважливішу таємницю в її житті. Чи впорається вона з неймовірною відповідальністю, яка зненацька впала на її юні плечі?

 

 

Щерба Н.

Часова битва: роман / Наталія Щерба. — ВД «ШКОЛА, 2019. — 448 с. — (серія «Часодії»).

У шостій, завершальній, книзі циклу «Часодії» на Василину й Феша чекають неймовірні випробування. Наближається вирішальна мить — фінальна битва за трон Часу. Зодче Коло збентежене: Василина Огнєва стала ученицею Астрагора, запеклого ворога всіх ефларських часівників, Феш Драгоцій безслідно зник, і невідомо, що очікує ключників у майбутньому. І тільки Астрагор упевнений у своїй долі та стрімко пря­мує до найголовнішої мети, залучаючи союзників і розбиваючи ворогів. Чи вдасться Василині врятувати свого друга? Яка доля судилася її батькові, Нортону Огнєву? Ким же насправді є Родіон Хардіус і які ще таємниці зберігає Розколотий замок? В останній книзі часодійної історії розкриються всі найважливіші секрети і ми нарешті дізнаємося на чиєму боці сам Час!

Створи своє майбутнє – читай!

Віра Мельник.

Переглядів: 291 | Додав: WWWWW_W | Дата: 11.03.2020 | Коментарі (0)

Сучасних дітей важко чимось здивувати. Книги конкурують з інтернет-іграми, телебаченням. Однак є такі художні твори, які вчать, як ніщо інше, базовим і дуже важливим речам. Але вчать весело і незвично, коли всім смішно або кумедно, і не коли все просто і наочно, яскраво і привертає увагу, а коли за допомогою художніх образів, зрозумілих дітям, розповідається про життя, тобто в дитячій літературі перед нами, перш за все, постає яскрава картина світу в різних життєвих ситуаціях. Саме такі видання відомих дитячих письменників вже мають можливість читати користувачі бібліотеки.

Комзюк Л.А.

Переглядів: 242 | Додав: WWWWW_W | Дата: 11.03.2020 | Коментарі (0)


Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів

Друзі сайту



Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 ¦ Розробка та дизайн: Іван Соколов
Хостинг від uCoz