Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 04.05.2024, 22:05

Рокитнівська районна бібліотека для дітей


Меню сайту
Розпорядок роботи
МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ТЕБЕ:
З 9.00 до18.00 щодня
Вихідний день:
Субота.
Останній день місяця - санітарний
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 618

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 



Головна » 2019 » Листопад » 28 » Бібліотусовка «Успішна людина – яка вона».
14:00
Бібліотусовка «Успішна людина – яка вона».

Єдина справжня розкіш у житті –

це розкіш людського спілкування.

(Антуан де Сент – Екзюпері).

        ХХІ століття – безумовно століття інноваційних інформаційних технологій, без яких просто неможливо уявити успішних людей сьогодення.

        Багато активних креативних і талановитих читачів зібрала районна бібліотека для дітей в бібліотусовці «Успішна людина – яка вона?».

        Дорошко Оля, Музика Іванка, Крупенко Максим, Михалець Богдан, Гордійчук Настя, Скаковець Софійка, Богданець Віка, Пахнюк Олексій, Покровська Віра, Богданець Олександр, Манглієва Оля ділилися своїми захопленнями та уподобаннями. Серед своїх хобі назвали і спорт, і комп’ютерні ігри, і малювання, і вишивки, і в’язання, і музику. Але одностайні були в одному: їх об’єднує любов до книги, до читання, й усі діти – активні читачі дитячої бібліотеки.

        Всі вони мріють бути успішними.

        Працівники бібліотеки звернули увагу дітей на те, що успішна людина діє, неуспішна – відкладає на потім, успішний – ризикує, неуспішний – боїться ризикувати, успішний – терплячий, готовий йти до своєї мети, неуспішний – хоче все і відразу.

        Недаремно хтось із великих сказав: «Геній – це 1% везіння і 99% наполегливої праці».

        У піар – хвилинці «Вони змінили світ» бібліотекарі дали можливість дітям познайомитись з видатними особистостями, а саме з книгами Панасова І. «Леонід Каденюк», Потерянко Ю. «Альберт Ейштейн», Сердюк М. «Стів Джобс», Сердюк М. «КокоШанель», Дж.К. Ролінг «Гаррі Поттер» та з серією книг «Життя видатних людей».

        Особливістю книг цих серій є те, що успішні особистості постають перед читачами, як герої пригодницьких творів: разом з ними можна пережити пригоди, вчитися і долати перешкоди.

        У подарунок підліткам, користувачам бібліотеки, працівники підготували афоризми: «Щоб рухатися вперед, ви повинні вірити в себе». (Адмін Сінкер), «Щоб домогтися успіху, потрібні дві речі: впевненість і неуцтво» (Марк Твен), «Успіх визначається тими, хто доводить, що неможливе можливо» (Джеймс Пекс) і ін.

        На завершення позитивом спілкування стали власні рецепти успіху –це «успіхи в навчанні», «здоров’я», «самореалізація», а головною запорукою успіху була визначена «цілеспрямованість».

        Незалежно від віку та інтересів учасники зустрічі дійшли висновку: у будь – якому разі книга відіграє велику роль у формуванні успішної особистості, а бібліотека – це те місце, де відкриваються шляхи до досягнення мети.

В.М.Мельник.

 

 

Переглядів: 300 | Додав: WWWWW_W | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів

Друзі сайту



Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 ¦ Розробка та дизайн: Іван Соколов
Хостинг від uCoz