Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 09:32

Рокитнівська районна бібліотека для дітей


Меню сайту
Розпорядок роботи
МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ТЕБЕ:
З 9.00 до18.00 щодня
Вихідний день:
Субота.
Останній день місяця - санітарний
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 617

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 



Головна » 2017 » Червень » 6 » «Діти – майбутнє України», розважальний захід-свято до Міжнародного Дня захисту дітей.
15:34
«Діти – майбутнє України», розважальний захід-свято до Міжнародного Дня захисту дітей.

1 червня!

З самого ранку на подвір’ї та в приміщенні бібліотеки гамірно та весело. Адже в цей день свято – Міжнародний день захисту дітей. Юних читачів – усміхнених та щасливих, щиро та приязно з святом вітали працівники районної дитячої бібліотеки.

Для них на майданчику бібліотеки була оформлена оригінальна виставка у форматі «Сушка». Цікавим атрибутом самої виставки було те, що крім малюнків, дитячих книг, періодичних видань, які були представлені на даній виставці «посміхалися» бублики, які привертали увагу та веселили дітей, а також смакувались дітьми.

Діти мали змогу на подвір’ї бібліотеки читати та переглядати книги, сидячи за столиками на свіжому повітрі під променями яскравого сонечка, гратися в ігри-знайомства, ігри-пізнавальні, для них діяла виставка-заохочення «Книжковий сад для вас малята».

В приміщенні бібліотеки дітей ознайомили з виставками «Яскравий світ дитячих мрій», «Права твої дитино», які зацікавили дітей оригінальністю самого оформлення та представленням цікавого матеріалу для дитячого розвитку.

Діти прийняли участь у літературній композиції «Я і мої права». Найактивнішими читачами були: Таїса Богданець, Даринка Лісовець, Юля Ковальчук, Олександр Пахнюк, Віта Романишина, Аня Богданець, Анжеліна Ничипорчук, Софія Смик, Юліана Ковальчук, Женя Пахнюк, Толік Ничипорчук, Полінка Гончар.

Протягом дня діти відгадували загадки, приймали участь у цікавих, жартівливих вікторинах та в правових розвагах, розповідали вірші, співали пісень, переглянули слайд-презентацію «Конвенція ООН про права дитини» та прийняли участь у віртуальній подорожі містами України.

А як старанно, з дитячою безпосередністю, присутні діти малювали малюнки по темі «Ми маємо права»…

При кінці свята був проведений флешмоб. Діти скандували: «Рідний край де ми живем, Україною зовем» та випускали в небо кольорові кульки.

Дітей пригощали солодощами. Приємні враження, позитивні емоції від проведеного свята отримали, як діти так і організатори свята.

В. М. Мельник.

 

 

Переглядів: 446 | Додав: WWWWW_W | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів

Друзі сайту



Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 ¦ Розробка та дизайн: Іван Соколов
Хостинг від uCoz