Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 03:04

Рокитнівська районна бібліотека для дітей


Меню сайту
Розпорядок роботи
МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ТЕБЕ:
З 9.00 до18.00 щодня
Вихідний день:
Субота.
Останній день місяця - санітарний
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 617

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 



Головна » 2018 » Березень » 20

     15 березня юні любителі дитячої книги відвідали бібліокафе «Книгоман», яке проходило в читальному залі районної дитячої бібліотеки за столиками з білосніжними скатертинами, солодощами та чаюванням.

     Пропускною візиткою була «Найкраща книга, яку я прочитав».

     В невимушеній, теплій обстановці діти спілкувалися, розказували своїм друзям про книги, які їм дуже подобаються.

     Так, Колодич Дамір поділився розповіддю про книгу Жуль Верна «П’ятнадцятирічний капітан», відмітив, що ця книга не тільки про пригоди. Це також книжка про хоробрість, кмітливість, працелюбність та щиру дружбу.

     Богданець  Яні та Смик Софійці сподобались книги Гутовської - Адамчик М.  «Дівчата з 13-ї вулиці» та Сайко О. «Новенька та інші історії», які вони і порадили прочитати присутнім. Колодич Ілонка розказала і прочитала уривок з української народної казки «Мудра Оленка».

     Протягом масового заходу діти прийняли участь у читацькому батлі «Моя бібліотека – найкраща. Чому?» Був проведений моніторинг читацьких думок «Я читаю, тому що …»

     Працівники бібліотеки провели з дітьми літературну вікторину «Чудо світу - книга» та представили кошик українських скоромовок і загадок, в якому активну участь прийняли Дудик Світланка, Крупенко Максим, Колодич Ілонка, Новоселецький Володимир та інші діти.

     Зацікавили читайликів та пізнавальників і забави для кмітливих і допитливих,  гра «Чарівна торбинка».

     Для дітей були оригінально оформлені виставки – поради, як «Книги на любий смак» згідно розділів:  Книги – Всезнайки, Книжкова смакота, Пізнавальний гарнір, Заморський десерт, Дегустація літературних новинок та книжкова виставка «Книги, які читає весь світ».

      Також дітей було ознайомлено з новинками літератури, які надійшли до районної дитячої бібліотеки. Зокрема з книгами Петерянко Ю. «Альберт Ейнштейн», Сердюк М. «Коко Шанель», Андрусяк І. «28 днів із життя Бурундука», Чайки М. «Казки старого замку» та іншими.

     Працівники бібліотеки відмітили, що є багато книг про людей, які стали найкращими завдяки працелюбності, хоробрості, волі до перемоги.

     Закінчилось спілкування юних читайликів бібліотеки у бібліотечному кафе «Книгоман» веселими жартами та іскристим сміхом.

В.М. Мельник.

 

Переглядів: 485 | Додав: WWWWW_W | Дата: 20.03.2018 | Коментарі (0)


Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів

Друзі сайту



Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 ¦ Розробка та дизайн: Іван Соколов
Хостинг від uCoz