Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 14:57

Рокитнівська районна бібліотека для дітей


Меню сайту
Розпорядок роботи
МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ТЕБЕ:
З 9.00 до18.00 щодня
Вихідний день:
Субота.
Останній день місяця - санітарний
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 617

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 



Головна » 2017 » Квітень » 10

Щороку хвилююча мить чарівної весни приносить до бібліотек України традиційне  свято – Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Це свято популярне під час шкільних весняних канікул, яке пов’язане з книгою.  

Тиждень дитячого читання  сьогодні не лише не втратив свого значення, але й набув особливого змісту для кожного читача.

В цьому році тиждень дитячого читання проходив під назвою   «Книга просить на гостину – в неї свято іменини».

Перший день тижня був присвячений книзі, діти прийняли участь у бібліоквесті «Книга – добрий, мудрий друг», переглянули відеопрезентацію «Як виникла книга», приймали участь у веселій ігротеці «Мудрий і чемний» і «Чарівний стілець».           

Найбільший інтерес у читачів викликав  наступний день «День казки».  Найменші читачі бібліотеки  бавилися, слухали і читали казочки, приймали участь в літературній грі «Знавець казки», бліц – турнірі «Пізнай казку».  Дітям було представлено  виставку – заохочення «Казка мандрує Європою». Неабиякий інтерес викликала виставка дитячих робіт «Паперове мереживо». Дитячі роботи вражали своєю оригінальністю та неповторністю.

Наступні дні  тижня пройшли під назвою «День книголюба».

На  абонементі обслуговування користувачів – дітей для учнів  5-9 класів була проведена відео – презентація «Ювілейний книгоград  - 2017». Користувачі ознайомилися з творами-ювілярами 2017р.    В кожній країні існують свої книжкові перлини, які мають історію написання та видання. Вони допомагають зрозуміти оточуючий світ, розкривають таємниці добра і зла, збагачують знаннями.  Це  «Чорна рада» П.Куліша, «Лісова пісня» Л.Українки, «Хатина дядька Тома» Г.Бічер-Стоу, «Діти капітана Гранта» Ж. Верна.  Не дарма такі книги включені  в шкільну програму і їх повинен прочитати кожний  школяр.

Для читачів була підготовлена книжкова виставка «Книги - ювіляри».

З ерудитами у бібліотеки  були проведені цікаві ігри, які знаходяться на сайті «Бібліоігротека». Читачі відповідали на запитання вікторини «Казковий марафон», «Чому коти так дивно поводяться?», пригадали персонажів книг В.Нестайка, М.Підгірянки, складали пазли та відгадували за картинкою назви журналів.

Була оформлена книжкова виставка «Читай як я, зі мною, краще мене».

Тиждень дитячого читання пройшов у бібліотеці  цікаво.  Бібліотекарі щиро подякували  читачам  за їх ініціативність і пригостили дітей солодощами.

Комзюк Л.А.

Скаковець Т.Є.

Переглядів: 453 | Додав: WWWWW_W | Дата: 10.04.2017 | Коментарі (0)


Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів

Друзі сайту



Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 ¦ Розробка та дизайн: Іван Соколов
Хостинг від uCoz