Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 06:49

Рокитнівська районна бібліотека для дітей


Меню сайту
Розпорядок роботи
МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ТЕБЕ:
З 9.00 до18.00 щодня
Вихідний день:
Субота.
Останній день місяця - санітарний
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 617

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 



Головна » 2015 » Грудень » 30

     У Києві вже запалили вогні на головній ялинці України — разом зі столицею до свят готові і більшість великих міст  нашої країни.

     Однак, далеко не у всіх українців ставлення до ялинки однакове.

     Хтось приносить додому "живе" дерево, бо тільки з ним асоціює справжній святковий настрій. Частина українців обирає, або вже обрала, штучні ялинки, які можна використовувати протягом багатьох років.

     Ще хтось, готуючись до свят, починає креативити і створює власну ялинку,  використовуючи все, що є під рукою: фрукти, картон, солодощі чи інші предмети, з яких фантазія дозволяє "побудувати" новорічне дерево.

     Що є більш звичним для бібліотеки? Звісно  - книга! Тому у Рокитнівській районній  бібліотеці для дітей був проведений майстер-клас по створенню книжкової інсталяції «Книжкова ялинка».

     Після ознайомлення з теоретичною частиною та перегляду невеличкого настановчого відеоролика, всі учасники дружно взялися за роботу. Активними учасниками  МК були : Домбровська Марія, Гайкевич Галина, Гайкевич Лілія, Марковець Віталій та Марковець Станіслав, Богданець Ангеліна та Богданець Саніслав,Чудінович Оля, Микитюк Богдана.

     Ростили ми свою ялинку майже цілу годину, витратили понад 500 примірників книг, вклали в неї всі свої старання та енергію. Корінням наша новорічна красуня сягає мудрих енциклопедій та довідників, а її вершечком слугує художня дитяча проза. Колективним рішенням учасників майстер-класу  ми надали ім’я нашій ялинці - «КниголИнка». Ялинка буде радувати користувачів бібліотеки  протягом новорічних свят, а після них всі книжечки помандрують на свої рідні полички.

     Нехай зелені красуні ялинки та сосни залишаються рости в наших лісах, а ми будемо тішитися ялинками з книжок. Книги також колись були деревами, але у вигляді сторінок вони слугуватимуть людям набагато довше, ніж зрубані заради декількох днів.

     Тож запрошуємо всіх бажаючих відвідати нашу бібліотеку та зробити селфі біля КниголИнки J

     P.S. під час створення новорічної ялинки не постраждала жодна книга.

Коханевич Юлія,

бібліотекар районної  бібліотеки для дітей

          

          

     

Переглядів: 767 | Додав: WWWWW_W | Дата: 30.12.2015 | Коментарі (0)


Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів

Друзі сайту



Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 ¦ Розробка та дизайн: Іван Соколов
Хостинг від uCoz